Info

Kuvausprosessin kulku ja yleisimmin kysytyt kysymykset

Kuvauksen varaaminen

Kuvausprosessi lähtee liikkeelle yhteydenotostasi. Kun olet tutustunut aiempiin töihini, eri kuvauspakettivaihtoehtoihin ja lukenut Yleiset sopimusehdot, lähetä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro, millaisesta kuvauksesta olet kiinnostunut. Laita viestiin myös toiveesi kuvausajankohdasta ja paikasta (miljöö/studio).

Mikäli toivotte hääpotrettikuvausta hääpäivälle, muistattehan mainita lisäksi vihki- sekä juhlapaikan.

Kuvaussopimus ja maksaminen

Jokaisen kuvauksen yhteydessä allekirjoitetaan kuvaussopimus, jolla asiakas hyväksyy nämä yleiset sopimusehdot. Kunnioitan yksityisyyttänne ja mikäli toivot, että kuvianne ei julkaista nettisivuilla tai somessa, mainitsethan siitä kuvaussopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. 

Kuvaukset maksetaan paikanpäällä (korttimaksu), ellei toisin sovita. Mahdolliset lisäkuvat laskutetaan erikseen sovitun mukaisesti.

Kuvausten suunnittelupalaveri

VIHKI- JA HÄÄPOTRETTIKUVAUKSET:

Hääpotrettikuvauspakettiin sisältyy erillinen (1h) suunnittelupalaveri studiolla tai etänä. Palaverissa tutustumme hieman toisiimme kahvittelujen lomassa ja käymme läpi mm. aikataulua sekä toiveitanne kuvausten suhteen, jonka pohjalta suunnittelen teidän näköisen ehyen ja tarinallisen konseptin kuvauspäivää varten.

MINI- JA BASIC KUVAUSPAKETIT:

Mini- ja basic kuvauspaketteihin ei kuulu erillistä suunnittelupalaveria kuvauksen lyhykäisen luonteen vuoksi, mutta kuulen mielelläni ajatuksistasi kuvauksen suhteen. Minulle saa aina ehdottaa toiveita miljöökuvauspaikoista, joiden pohjalta tulevat kuvauspäivät suunnittelen. Mikäli sinulla tulee kuvauksiin liittyen mitään kysyttävää, voit soittaa tai laittaa sähköpostia studio(at)adlv.fi.

Kuvaukseen valmistautuminen

Pienet kikat ovat omiaan kuvaukseen valmistautumisessa. Muistathan rasvata kätesi ja tarkistaa, että kynnet ovat siistit ennen kuvauksiin tuloa. Varsinkin hää- ja kihlakuvissa kädet ovat näkyvässä osassa lähikuvia otettaessa.

Lasten päiväunet kannattaa ajoittaa mahdollisuuksien mukaan niin, että he ovat kuvauksissa virkeinä ja masut täynnä. Kuvaan lapsia leikin ja tekemisen kautta ja hassuttelen mielelläni heidän kanssaan. Pienille lapsille suosittelen ottamaan mukaan hoitolaukun ja kuumina päivinä vesipullon, jos jano yllättää.

 Minulta kysytään usein vinkkejä pukeutumisen suhteen, mutta tärkeimpänä ohjenuoranani on valita vaatteet, joissa tunnet olosi mukavaksi.

Kuvauspaikka

Kaikki kuvaukset toteutetaan kuvauspaketista riippuen luonnonvalossa kylpevässä studiossani Kuopion satamassa (Minna Canthin katu 4, 4. kerros) tai miljöössä Kuopion alueella ennalta sovitun mukaisesti. 

Ota yhteyttä

Vastaan mielelläni kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

YHTEYDENOTTOLOMAKE