Henriikka Huittinen

Hää- ja lifestylekuvaukseen erikoistunut Fine Art -valokuvaaja, jonka kuvaustyyli tunnetaan pehmästä sekoituksesta klassisuutta, eleganssia ja hempeitä sävyjä.

Olen Henriikka, hää- ja lifestylekuvaukseen erikoistunut valokuvaaja Kuopiosta. Haluan ikuistaa kauniita ja ajattomia muistoja elämän pienistä, suurista ja ohikiitävistä hetkistä sinun ja rakkaittesi kanssa.

Valokuvaus on minulle tapa toteuttaa itseäni ja luovuuttani. Inspiroidun mieheni ja poikani kanssa vietetyistä yhteisistä hetkistä, hellyyttävistä katseista ja pienistä huomionosoituksista, valoisista tiloista, pariisilaisesta arkkitehtuurista, upeasti laskeutuvista kankaista ja loppuun asti harkituista asetelmista. Kuvaan pääsääntöisesti vain luonnonvalolla ja sydämeni pakahtuu joka kerta kun pääsen ikuistamaan hetkiä laskevan auringon kultaisissa säteissä juuri ennen pimeän tuloa.

Kesäaikaan toteutan pääasiassa hääkuvauksia ja kesälauantait varataankin yleensä 1-2 vuotta etukäteen. Häiden lisäksi kuvaan kihla- ja save the date-, huomenlahja-, sekä perhe- ja vastasyntyneenkuvauksia. Teen jokaisen kuvauksen omistautuen ja suurella sydämellä. Toivon, että tutustut aiempiin töihini ennen kuvauksen varaamista, jotta varmistumme siitä, että jaamme yhteisen vision kuvauksen tyylistä. Toivottavasti kuulen Sinusta pian!

Rakkaudella, Henriikka