newborn-8
Kesä hujahti vauhdilla hääkuvausten ja opintoihini kuuluvan työharjoittelun parissa. Sain ikuistaa toinen toistaan kauniimpia häitä ja nyt kun viimeisetkin kuvat on kesän osalta toimitettu, on aika siirtyä hetkeksi uusien kuvioiden pariin. Ajattelin pyhittää syksyn ja tulevan talven ihanille vastasyntyneille, joita kuvaan pienessä kotistudiossa olohuoneessamme. Newbornit ovat suorastaan sulattaneet sydämeni! Olen pyrkinyt rekvisiittavalikoimallani siihen, että asiakkaalla on mahdollisuus valita mieluisia sävyjä ja materiaaleja pehmeistä vilteistä pörröisiin taljoihin ja kietaisuliinoihin. Tietynlainen raikkaus ja herkkyys yhdistettynä hempeään värimaailmaan ovat kovasti mieleeni niin kuvissa kuin sisustuksessakin. Haluan, että kuvat eivät jää pelkästään muistitikun uumeniin vaan niistä saadaan ainutlaatuisia muistoja myös kehyksiin ja seinille ripustettavaksi.

newborn-12
newborn-14
newborn-12
newborn-10
newborn-6
Vastasyntyneenkuvaus herättää paljon kysymyksiä ja yksi yleisimmistä onkin, milloin kuvaukset kannattaa toteuttaa. Ihanteellinen kuvausaika vastasyntyneelle on kahden viikon sisällä syntymästä. Kuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin, mielellään 6-8 viikkoa ennen laskettua aikaa. Sovimme etukäteen muutamia vaihtoehtoisia kuvauspäiviä lasketun ajan ympärille. Lopullinen kuvauspäivä vahvistuu siinä vaiheessa, kun lapsi on syntynyt. Lähetän kaikille kuvauksen varanneille infopaketin, josta löytyy lisätietoa mm. kuvauksiin valmistautumisesta, kuvauspaikalle saapumisesta ja kuvien toimituksesta. Kuvaukset kestävät yleensä 2-3 tuntia riippuen vauvan unirytmistä. Toisinaan lapsi on nukahtanut sikeästi jo kuvauspaikalle saapuessaan, mutta välillä menee pidempikin aika että pieni saadaan unten maille.
newborn-7
newborn-9185
newborn-5
newborn-18
newborn-1
newborn-2
newborn-9353
newborn-3

Vastasyntyneenkuvauksen yhteydessä voimme ottaa muutaman kuvan myös vanhempien kanssa, pääpainon ollessa kuitenkin pienokaisessa. Perheet ja isommat lapset haluan jatkossakin kuvata miljöössä ja joulun lähestyessä olisikin mahdollisuus varailla aikaa joulukorttikuvauksiin. Infoan kuvauspäivistä ja ajoista vielä myöhemmin täällä ja Facebookin puolella, joten mikäli kiinnostuit niin pysyttele kuulolla! :)

Ps. Etsitkö uniikkia lahjaa läheisellesi, ystäväpariskunnalle tai vaikkapa tulevalle äidille, mutta tavaran sijaan haluaisit antaa jotain aineetonta… lahjan, josta on iloa vuosiksi eteenpäin? Kauttani on mahdollista tilata myös kuvauslahjakortteja. Lisää tietoa sähköpostitse henriikka.huittinen@adlv.fi. Suunnitellaan yhdessä erityinen lahja ihmiselle, josta välität <3
lahjakortti

Related Post