hair inspirationLupailin viime viikolla, että seuraavassa postauksessa vuorossa olisi vähän hiusjuttuja. Kauniit kampaukset ovat kiehtoneet minua aina, mutta jos rehellisiä ollaan, niin hiusten laiton suhteen olen yleensä peukalo keskellä kämmentä. Bravuurini on lähinnä suoristusraudalla tehdyt kiharat ja that’s it. Pidän kovasti hyvin rennoista, mutta tyylitellyistä kampauksista. Keräsin tämän päivän postaukseen top 4 hääkampaus-suosikkiani, joista jokaisessa yhdistyy kaunis niskanuttura hieman eri tavoilla toteutettuna.

Kukkien yhdistely tuo kampauksiin boheemia fiilistä. Myös näyttävillä hiuskoristeilla ja pannoilla saa kokonaisuuteen uutta ilmettä. Lisää elegantteja kampausideoita löydät Pinterest taulustani täältä. Täytyypä muuten vielä loppuun vinkata teille Elstile.ru -sivustosta, josta löytyy inspiraatiota juuri nimenomaan hää- ja juhlakampauksia ajatellen! Ideoita voi poimia häihin, mutta kesän lähestyäessä myös tuoreet ylioppilaat voivat löytää ideoita kampauksen suunnitteluun. Kyseinen nettisivu on venäjäksi, mutta onneksi kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. ;) Elstile löytyy myös instagramista nimimerkillä @elstile. Mikä kollasin kuvista on sinun suosikkisi?

Image top left: www.elstile.ru // Image top right: Jenni Elizabeth Photography // Image bottom left: Jonas Peterson via Polka Dot Pride // Image bottom right: www.elstile.ru

Related Post