brunch
Nyt olisi vuorossa jälleen yksi #adlvlovesbcn -vinkki kaikille Barcelonaan matkaaville. Näin sunnuntain ja isänpäivän kunniaksi otin aiheeksi minkäs muun kuin hyvän ruuan – brunssin muodossa tietysti! Barcelona on täynnä toinen toistaan ihanampia ravintoloita. Suuren tarjonnan vuoksi kohdalle on sattunut sekä hyviä että huonojakin kokemuksia. Olen huomannut, että parhaat paikat ovat lähes poikkeuksetta ihan jossain muualla kuin niissä yleisimmissä turistimestoissa. Travel & Cake on niistä yksi hyvä esimerkki! Paikalle kannattaa varsinkin viikonloppuisin mennä ajoissa, sillä ravintola on hyvin suosittu ja pöytää voi joutua odottamaan pidemmän aikaa (pöytävarauksia tähän raflaan ei voi tehdä). Odottaminen on kuitenkin kaiken sen arvoista, sillä ruoka on ihan superyhyvää, oikeasti!!

brunch-1
Travel & Cake on yksi kuudesta Cup & Cake Barcelona -ketjun ravintoloista. Ideologia näillä kaikilla ravintoloilla on sama: ”Our way of working is our way of life. We eat the best food we possibly can, and we only offer you what we love. We believe in our grandmothers’ philosophy: make absolutely everything by hand and slowly, with care. Be honest and use the best possible ingredients.”

Kävimme Travel & Cakessa eräs sunnuntaiaamu Nikon ollessa täällä. Ravintola oli todella valoisa ja kivasti uutta ja vanhaa sekoittaen sisustettu. Menu oli niin houkuttava, että tilasimme useita eri annoksia ja jaoimme kaiken puoliksi.  Aloitimme brunssin raikkailla hedelmäsmoothieilla, jotka tehtiin suoraan tuoreista hedelmistä puristaen. Seuraavaksi otimme kanabagelin ja kulholisen turkkilaista jugurttia hedelmillä ja kotitekoisella granolalla höystettynä. Brunssihetken kruunasi valtava kaurainen pannukakku suklaan, hedelmien ja karamellisoitujen popcornien kera. Tällaiselle esteetikolle kokemus olis siitäkin syystä mieleenpainuva, että annokset olivat niin hauskasti tehtyjä. Naapuripöytiin vilkuillessa näin mm. kuinka hedelmät tarjoiltiin puolitetuissa koverretuissa ananaksissa.

Ketjun uusin ravintola Pilates & Cake tarjoilee brunssin yhteydessä 50 minuutin pilatestunnin yhteishintaan 25 euroa. Sinne täytyy suunnata seuraavaksi, mikäli vapaita aikoja vain löytyy! Pilatesbrunssille tulee tehdä netissä pöytävaraus etukäteen.

brunch-3

brunch-6
Travel & Cake löytyy osoitteesta C/Roselló, 189 Barcelona. Lähin metropysäkki on Hospital Clinic, joka sijaitsee L5 linjan varrella. Metromatkoja varten kannattaa muuten ladata App Storesta Barcelona Metro -sovellus, joka on saatavilla Iphonelle ja Androidille. Ilman nettiyhteyttä toimiva sovellus Barcelona City Walks on myös hyvä olla ladattuna. Se paikantaa sinut kätevästi ja näyttää, missä kohtaa olet kartalla. Jos haluat sovellukselta enemmän, voit päivittää sen muutaman euron hinnalla täysversioon, jolloin pääset navigoimaan paikasta toiseen ohjeiden kera. Täysversio tarjoaa myös opastettuja turistikierroksia useisiin tunnettuihin museoihin, nähtävyyksiin ja kaupunginosiin. Tuosta täysversiosta minulla ei ole kokemuksia, mutta luulisin sen olevan ihan näppärä apu uuteen kaupunkiin tutustuessa. :)

Ps. yllätyin aika positiivisesti kun latasin nämä kuvat koneelle. Jätin brunssipäivänä järkkärin kotiin ja koska mitään muuta tallennusvälinettä ei ollut, turvauduin Iphonen kameraan. En osannut odottaa, että puhelimella saisi näinkin hyvää jälkeä! :D

Related Post