bcn3-4
Tänään meillä oli shoppailupäivä. Mentiin Las Arenasin ostoskeskukseen kiertelemään ja katsomaan, millaisia kauppoja sieltä löytyy. Olin pihistellyt meikkien ostoa Suomessa, koska tiesin, että täältä niitä saa – ja edullisesti! Ystäväni vinkkasi minulle Kiko -nimisestä italialaisesta kosmetiikkakaupasta ja onnekseni se löytyikin saman tien myös Arenasista. Kikosta löytyy meikkejä joka lähtöön ja hinnat eivät todella päätä huimaa. Kynsilakat olivat neljä euroa ja muut meikit lähes kaikki alle kympin. Testailin lakkoja tänään ja ne vaikuttivat todella kestäville ja peittäville. Toinen kosmetiikkaliike Flormar oli myös uusi tuttavuus ja sieltä lähti mukaani muutama kynsilakka ja huulipuna. Innostuin vähän noiden kynsilakkojen suhteen, sillä en ottanut mukaani Suomesta yhtään kappaletta.

bcn3-5 bcn3-3
bcn3-6
Pistäydyttiin ostosten lomassa syömässä Boka -nimisessä ravintolassa. Parhautta täällä on se, että viiniä voi tilata hyvällä omallatunnolla kahdelta päivällä, eikä se ole yhtään outoa. Eniten minua huvitti se, että vesipullo maksoi 1,85 e ja viinilasin sai 2,5 eurolla. Tarjoilija kuitenkin suositteli ottamaan saman tien koko pullon, koska se tulisi meille halvemmaksi ja niinpä tilasimme pullollisen viiniä salaattilounaan yhteydessä hintaan 9,95 euroa. Not bad. Taidan jäädä tänne!
bcn3-1

bcn3-2
bcn3-13
Yksi ostoslistalla ollut juttu oli Urban Decayn Naked 2 -luomiväripaletti, jonka löysin Sephorasta. Kakkospaletissa sävyt olivat juuri passelit ja kivan neutraalit jokapäiväiseen käyttöön. Nyt kun vielä saisi vähän väriä tähän pärstään niin olisi tosi jees. Sephorasta olisi löytynyt vaikka mitä muutakin kivaa, mutta onneksi tässä on aikaa vierailla siellä vielä aika monta kertaa tulevaisuudessakin. ;)
bcn3-12
bcn3-14
Kävin samaisella reissulla ottamassa salikortin Metropolitan -kuntokeskukseen. Sali sijaitsee ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa ja sen ympäri kiertää ulkojuoksurata ”terassilla”. Olin tutkaillut Arenasin Metropolitania jo aiemmin netistä. Olen ihan fiiliksissä ennen kaikkea itse salista, mutta myös mielettömästä spa/saunaosastosta, jonka käyttö kuuluu samaan kuukausihintaan. Menen aamulla tutustumaan ohjaajan kanssa kaikkiin tiloihin ja ajattelin jäädä sen jälkeen saman tien treenaamaan. Koitan päivittää kuvia snapchatin puolelle, mikäli netti siellä vain toimii. Netistä puheenollen.. Emme ole vielä ottaneet paikallista prepaid liittymää, joten siitä syystä en ole voinut käyttää puhelimen nettiä missään muualla kuin täällä kämpillä. Ehkäpä saan senkin huomenna hoidetuksi!
bcn3-7 bcn3-8

Olin jotenkin unohtanut, miten edullista ruoka ja ylipäänsä eläminen täällä Espanjassa on. Erilaiset smoothiet ja take away -salaatit ovat helppoa ja nopeaa evästä, joita voi napata mukaan melkein mistä tahansa ihan muutamalla eurolla. Myös vaatteet, kengät ja lähes kaikki muukin täällä on Suomen hintatasoa edullisempaa. Toki palkatkin täällä on pienemmät ja Espanjan taloustilanne on mikä on, mutta silti.. jotenkin se pistää ihmetyttämään. Anyways… Nyt lähden suihkuun ja sen jälkeen painun sänkyyn unten maille. Huomenna on taas uusi päivä edessä. Saa nähdä mitä se tuo tullesaan. Buenas noches <3

Related Post