pronovias1

Moikka taas pitkästä aikaa! Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet yhtä hullunmyllyä koulun kanssa ja aikaa blogille ei ole liiemmin jäänyt. Nyt on kaikki kurssit Barcelonaan suoritettu ja täällä kirjoitellaankin jo Suomesta käsin. Aivan oikein – olen kotona!!! Saavuin sunnuntai-iltana Kuopioon ja vanhempani olivat minua juna-asemalla vastassa. Poikaystävälleni olin huijannut tulevani vasta 9.2. ja voitte vain kuvitella herran ilmeen kun yllätin hänet olemalla kotona hänen saapuessaan pelireissulta. Ilme oli kyllä näkemisen arvoinen ja olen ihan fiiliksissä, miten hyvin yllätys meni. Snapchatin puolella näittekin viime viikolla kunnon Barcelona -turistipläjäyksen kun kiertelin viime hetkillä vielä näkemättä jääneitä nähtävyyksiä ja paikkoja. Yksi visiittilistalla olleista kohdista oli tämän päivän postauksen aihe eli Pronovias – hää ja cocktailpukuliike aivan Barcelonan keskustassa.

hääliike
pronovias
hääpuku
Olin ihastellut Pronoviasin flagship storea useamman kerran Rambla de Catalunyalla kävellessäni. Sisään astuessani eteeni aukeaa elegantti vastaanottotiski vaaleilla kerman ja kullan sävyillä sisustettuna. Oikealla puolella on useita kultaisia tankoja täynnä erivärisiä ja mallisia cocktailmekkoja. Suoraan edessäni näen toinen toistaan ihanampia häämekkoja ja seurueen istumassa sohvalla katselemassa yhden onnellisen morsiamen sovitusta. Henkilökunta kantaa tarjottimella kuohuvaa ja morsian ihastelee päällään olevaa mekkoa peilin kautta näyttäen siltä, että tässä se on. The dream dress! Eikä ihme, mekko on superkaunis, yksinkertaisen tyylikäs hopeisella vyötärölle asettuvalla koristesoljella varustettuna.

Vasemalla puolellani on kaksi kultaista ruutua, jossa pyörii Pronoviasin runway show. Ruudun edessä olevalla pöydällä on kuvasto, josta morsiamet voivat etsiä inspiraatiota ja mieleisiä malleja katseltavaksi. Liikkeen toisessa päässä on vielä pieni kaappi, jonne on aseteltu erilaisia laukkuja, kenkiä, koruja ja hiuspantoja. Ah.. voisinpa jäädä tänne pidemmäksi aikaa seuraamaan tilannetta. Herrasmies vastaanottotiskillä kysyy, olemmeko varanneet sovitusta. Kerroimme, että olemme vain katselemassa ja hän ohjeistaakin, että mikäli häämekkoja haluaa tulla katsomaan tarkemmin, tulee sovitus varata vähintään 15 päivää etukäteen. Tällä kertaa visiitti jäi vielä pelkäksi ihasteluksi, mutta sen verran upea liike oli kyseessä, että kunhan mekkohankinnoille alkaa olla tarvetta, aion käydä paikanpäällä uudelleen, sovitusajan kanssa tietenkin!
mekot2
hääliike2
pronovias2
Pronoviasilta löytyy mekkoja niin morsiamille kuin kaasoille ja muillekin juhlavieraille. Cocktailpuvut olivat kuin pieniä taideteoksia tuhansine helmineen ja ihaninen väreineen. Mikäli sinulla on matka Barcelonaan tiedossa ja olet juhla- tai häämekkoa vailla, suosittelen lämpimästi käymään kyseisessä liikkeessä, ihan vaikka vain inspiroitumassa jos ei muuta. Pronoviasin mekkojen jälleenmyyjät Suomessa pääset kurkkaamaan tästä linkistä. Pronovias: Rambla de Catalunya, 129.
dresses
mekot
// Hi there, this lady is back in business! My last 2 weeks have been crazy! I had so many final works that I had to deliver in Barcelona. My student exchange ended last sunday and now I’m back in Finland. It feels so unreal… you know, one moment you are walking down the sunny Passeig de Gracia and suddenly you are back in your home town and there is a looooot of snow. Haha! But anyway, feels so good to be back<3

Before I left, I visited in a beautiful wedding store called Pronovias at Rambla de Catalunya. The place was so chic and stylish and I fell in love right away. The stuff seemed very nice and they allowed me to take some pictures. I was thinking that it would have been great to see some dresses but I didn’t have an appointment arranged so I couldn’t do that. It was fine though because I was able to look closer some other cocktail and evening dresses and they were gorgeous as well. I saw some other customers there trying on those wedding dresses and omg they were beautiful. If you are going to Barcelona and getting married or need a nice dress to some other occasion, I warmly recommend you to visit in Pronovias. If you are looking for wedding dresses, make sure to make an appointment before going there. Check out the Pronovias Barcelona website here and find your closest retailer.

Related Post