mythicoil2
Viimeviikkoisen kampaajakäynnin yhteydessä nappasin matkaani kaksi uutta hiustuotetta, joista toisella toivon olevan positiivinen vaikutus kupariputkista johtuvan viherävyyden torjumiseen. Kampaajani suositteli minulle Simin syväpuhdistavaa shampoota, joka poistaa hiuksista mineraalien, hartsin ja veden epäpuhtauksien lisäksi myös muotoilutuotteita ja silikonia.

Shampoota käytetään 2-6 kertaa kuukaudessa riippuen siitä, kuinka paljon ”puhdistusta” tarvitaan. Tuote kuivattaa pesun jälkeen jonkin verran omia hiuksia, joten kunnon hoitoaine tulee tämän shampoon kanssa tarpeeseen. Aineen annetaan vaikuttaa kahdesta kymmeneen minuuttiin, jonka jälkeen se huuhdellaan huolellisesti. En osaa vielä sanoa, miten hyvin shampoo toimii, sillä olen pessyt sillä hiukseni nyt vasta kerran. Mikäli teillä on kyseisestä tuotteesta tai jostakin vastaavasta jotain kokemuksia, niin otan niitä mielelläni vastaan! :)
mythicoil

Föönaan hiuksiani aika harvoin, sillä pesen tukkani yleensä iltaisin, jolloin se saa kuivua luonnollisesti yön aikana. Suoristusrautaa käytän paljon tiheämmin joko kihartamiseen tai aamuisen pystytukan taltuttamiseen. Tarvitsin kunnon lämpösuojaa, joten mukaani lähti tämä kuvissa näkyvä, 230 asteen lämpösuojan antava Lorealin Mythic Oil -muotoiluvoide. Samaisen sarjan hiusöljy on minulle jo ennestään tuttu ja se onkin yksi ehdoton lempparini, mitä hiustenhoitotuotteisiin tulee! Voidetta voi levittää joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin vähän sen mukaan, mitä niille haluaa tehdä. Hiuslaatuni on aika karhea, joten tykkään ravita hiuksiani mahdollisimman paljon, jolloin saan niihin enemmän kiiltoa ja pehmeyttä. Levitän tätä muotoiluvoidetta illalla märkiin hiuksiin ja aamulla uudestaan kuiviin hiuksiin ennen suoristusta. Lopuksi levitän latvoihin vielä hiusöljyn, jolloin hiuksista tulee todella samettisen tuntuiset. Jo näin muutaman päivän käyttökokemuksilla voin kyllä ehdottomasti suositella tuota lämpösuojaa, yksi parhaista hankinnoista pitkään aikaan!

Millaisia hiustenhoitorutiineita teillä on ja mitkä ovat teidän lempparimuotoilutuotteet? :)

Related Post