Aurinkoista pääsiäisviikoa sinne ruudun toiselle puolelle! :) Ajattelin tulla pistäytymään vaihteeksi täällä blogin puolella ja päivittelemään hieman kuulumisia. Kesä sen kuin lähestyy ja tänä aamuna minulla oli pitkästä aikaa ihanan keväinen fiilis, kun verhojen takaa pilkotti aurinko oikein kunnolla! Mittariin napsahti tänään myös yksi vuosi lisää ja Nikon vitsailemana sitä siirryttiin neljännesvuosisadalle kertalaakista. Kaksvitonen ei kyllä kuulosta ollenkaan hullummalta ja päivä on ainakin lähtenyt mitä parhaiten käyntiin – aamupala sängyssä herkutellen. Ihan pelkkää juhlaa ei tämä päivä kyllä ole, sillä oppari jo tuolla odottaa kuumeisesti etenemistään. Tällä hetkellä teoriaosuus on selätetty ja vaikka tekstiä ei montaa sivua ole vielä syntynyt, on ajatustyötä ja taustatietoa hankittu mielen sopukoihin jo pitkään.


Odotan jo kuumeisesti että viimeisetkin lumet sulaisivat ja pääsisi laittamaan takapihaa kesäkuntoon. Mikäli todella valmistumme Nikon kanssa aikataulussa, on tutkintoja ja ammattikorkeakoulun päätöstä tarkoitus juhlistaa takapihallamme kesäkuussa. Haaveilen tällä hetkellä kevyistä aurinkotuoleista, joissa voisi viettää vapaapäivää lämmöstä nauttien jonkun muun kuin koulukirjojen parissa. ;) Myös muu koti odottaa pientä sisustuskärpäsen puraisua ja aionkin paneutua asiaan kunhan kouluhommat saadaan pakettiin ja päiviin jää vähän enemmän ylimääräistä aikaa. Ensimmäisenä listalla on kaappien siivousta ja kirpparin pitoa. Oikeastaan tavarat odottavat jo tuolla saunassa hinnoitteluaan, mutta kirpparipöytää en vielä ole saanut aikaiseksi varata. Olisi kiva käyttää saunaa muussakin kuin varastointitarkoituksessa, joten eiköhän sekin projekti tästä kohtapuolin taas etene…

Veljeni tulee Kuopioon pääsiäisen viettoon Tallinnasta ja kivaa päästä taas hengailemaan pitkästä aikaa. Tallinna on kaunis kaupunki ja haluaisin lähteä käymään siellä vielä ennen kesää. Viikot tosin hujahtavat sen verran vauhdilla tuon koulun parissa, että saa nähdä, josko sinne ennättää ennen kuin tajuaa että on jo kesäkuu ja hääsesongin alku. Hääkuvaukset kutkuttelevat jo mielessäni ja mahtavaa päästä taas työn touhuun kaikkien ihanien häiden merkeissä! <3 Kuvauksia olen toteuttanut nyt alkuvuodesta huomattavasti vähemmän, koska aika on mennyt opinnäytetyön parissa. Muutamat vastasyntyneet olen kuitenkin ehtinyt kuvailemaan ja voi suloisuus miten söpöjä ne ovatkaan. Päivittelen portfoliota taas piakkoin ja voisinpa jakaa muutamat lempparit täällä bloginkin puolella.


Jos joku kaipaa boostia työn alla oleviin projekteihin niin suosittelen lukemaan Sophia Amoruson, Nasty Galin perustajan kirjoittaman kirjan Girlboss. Ihan mielettömän inspiroivaa ja motivoivaa luettavaa mm. itsensä johtamisesta ja siitä, miten loppupeleissä kaikki haaveet ovat saavutettavissa kovalla työllä ja periksiantamattomuudella. Kirjan jälkeen tekee mieli kääriä hihat ja alkaa hommiin olipa kyse sitten lopputyön tekemisestä tai jostain muusta projektista. Olen lukenut kirjan useampaan kertaan, mutta palaan aina silloin tällöin sen pariin kun tarvitsen pientä motivaattoria. Jos Sophia Amoruso on vielä tuntematon, niin tässä pieni briefaus millaisesta naisesta on kyse ”klik”.

 

Näissä merkeissä palailenkin opparin pariin ja toivotan iloista päivää kaikille! Kuullaan taas :)

Related Post