grey
Kaivelin muistikortin uumenista nämä asukuvat, jotka nappasimme muutama viikko takaperin veljeni kanssa W-hotellin juurella. Ilmat ovat muuttuneet kuvaushetkestä jo sen verran paljon, että pelkässä lyhyessä mekossa ulkona ei enää ainakaan tällainen vilukissa tarkene. Aamuisin ja iltaisin ulkona on jo aika viileää ja takki tai lämmin neule ei ole yhtään liikaa. Toki iltapäivät ovat edelleen auringon paistaessa lämpimiä, mutta ei se enää samanlaista ole kuin alussa tänne tullessamme.

Kuvissa näkyy uusin laukkuhankintani Roca Villagen outletista. Olin pidemmän aikaa ihastellut Furlan Metropolis miniä ja kun sitten törmäsin samaisen laukun lähes identtiseen kaksoissiskoon Juliaan, olin kertakaikkisen myyty. Julia eroaa Metropoliksesta oikeastaan vain siinä, että lukko on hieman erilainen. Se on omasta mielestäni vähän sirompi. Harmaa on ollut tämän syksyn ykkösvärini ja siitä syystä myös laukku viehätti eniten tuossa vaalean harmaassa nahkassa. Kooltaan se on juuri täydellinen miniveska silloin kun mukaan ei tarvitse paljoa tavaraa. Sinne mahtuu kätevästi kortit, puhelin, aurinkolasit ja tärkeimmät meikit mukaan otettavaksi. Se toimii kivasti myös iltalaukkuna, sillä pitkän hihnan ansiosta sen saa kätevästi pään yli.

outfit-1

Pull&Bear dress // Zara sandals // Massimo Dutti knitwear // Furla bag

outfit-6
Barcelona on siinä mielessä ihana kaupunki, että täällä tapahtuu aina jotakin. Varsinkin viikonloppuisin, et koskaan tiedä mitä eteesi voi tulla. Yksi esimerkki torstai illalta: lähdin lenkille yhdeksän maissa ja juoksin vaihtelun vuoksi Plaza Espanjalle, sillä ajattelin, että olisi kiva vetäistä pieni porrastreeni juoksun välissä. Noh… saavuin aukiolle vartin hölkän jälkeen ja tupsahdin keskelle rallirataa. Menin lähemmäs katsomaan, että mitkäs ihmeen ajokisat täällä on menossa ja koska homma ei siinä vaiheessa vielä ihan auennut, niin soitin isälleni ja kyselin, että lieköhän joku isokin tapahtuma meneillään. Iskä sitten vastasi että joo, ei siellä varmaan ole kuin MM-ralli menossa, juuri olivat Suomessa näyttäneet pätkiä tulosruudussa… haha! Jäi porrastreeni tekemättä kun muutama muu rallifani tukki kulkureitit. :’D
outfit-5

outfit-4
Eilen aamupäiväni kului puolillepäivin sängyssä rötvätessä, kunnes viimein kolmen maissa saatiin Saran kanssa aikaiseksi hinata itsemme jälleen samaiselle aukiolle, tällä kertaa museovisiitille. Museu Nacional d’Art de Catalunya, eli Katalonian taidemuseo on ilmainen aina kolmen jälkeen lauantaisin. Emmen olleet vielä kyseisssä museossa vierailleet, joten päätimme lisätä lauantaipäivään ripauksen kulttuuria ja kiertää museon yhdessä. Kamera oli tällä kertaa mukana, joten matskua myös tänne blogin puolelle on jossain vaiheessa tulossa!

Related Post