Sävyt
Suomeen lanseerattiin vuoden alussa kansainvälisesti tunnetun ammattilaismeikkaaja Beni Durrerin kehittämä ja nimeä kantava meikkisarja. Beni Durrer tunnetaan yhden Euroopan suurimman meikkikoulun perustajana, jonka lisäksi hän on työskennellyt ja kouluttanut meikkitaiteilijoita mm. MACille, Yves Saint Laurentille ja Estée Lauderille. Hänen tuotteensa tunnetaan korkeasta laadusta ja ne soveltuvat niin ammattilais- kuin kotikäyttöön. Pääsin testaamaan sarjan meikkejä yhteistyön tiimoilta ja täytyy sanoa, että näin muutaman viikon meikkejä testanneena korkea laatu on ennen kaikkea se käsite, jolla sarjan tuotteita kuvailisin.

beni durrer quote
beni durrer-1
Tykkästyin sarjaan nopeasti, sillä jo muutamalla simppelillä tuotteella on helppo loihtia meikki niin arkeen kuin juhlaan. Pigmentti puuterimaisissa väreissä on loistava ja ne ovat todella monikäyttöisiä. Et siis tarvitse eri tuotteita kulmiin, korostukseen, poskipunaan ja luomiväreihin, vaan kaikki hoituu yksillä ja samoilla napeilla. Puuterimaiset pigmentit on jaoteltu kylmiin ja lämpimiin sävyihin sekä matta ja kiiltäviin sävyihin. Tuotteita yhdessä meikkaajan kanssa kokeiltaessa kävi ilmi, että värivuodenaikana kevät olisi minulle sopiva. Kaikki alla olevan paletin sävyt viileää Feng Shuita lukuun ottamatta ovat lämpimiä ja yllätyin ihan oikeasti, miten hyvin värit sointuvat kasvoilleni. Ruskeaa Espressoa käytän kulmiin ja luomiin. Feng shui sopii täydellisesti arkiseksi luomiväriksi yhdistettynä vaalean helmiäisen Organzan kanssa. Organzaa olen käyttänyt myös korostusten tekoon ja sen kultaan taittava hohde toimii varsinkin näin kesällä kauniisti. Hempeä sipaus Sorbettia tuo freesin punan poskille. Vaniljantuoksuinen läpikuultava huulipuna viimeistelee meikin ja sen hoitavat vihannesöljyt ja vahat yhdessä E-vitamiinin kanssa tekevät huulista ihanan pehmeät.
beni durrer-5
beni durrer-7

Hyvä pohja ja meikkivoide ovat arkimeikissäni kaikista tärkein osio. Voin lähteä ulos ilman silmämeikin hiventä, mutta en ilman hyvää meikkipohjaa. Ihoni on taipuvainen couperosalle ja se punoittaa usein. Pitkän päivän jälkeen haluan, että meikkivoide on edelleen paikoillaan ja peittää niin kuin pitää. Näppyjä minulla ei ole yleensä koskaan, mutta jotta saan punoitusta pysymään kurissa, tarvitsen hyvän meikkivoiteen. Halusin testata sarjan Studio Make-up kakkumeikkivoidetta, sillä minua kiinnosti se erityisesti kuvausmeikin kannalta. Meikkivoide on camouflage eli täysin peittävä. Peittoaste määräytyy sen mukaan, miten ja millä meikkivoidetta levitetään. Vaikka meikkivoidetta levittää koko kasvoille, ei iho kuitenkaan näytä ylimeikatulta ja kevyesti levitettynä Studio Make-up sopii myös arkikäyttöön. Oikein valittu sävy sulautuu hyvin ihonväriin ja lopputulos on luonnollinen. Samalla meikkivoiteella voi peittää myös tummat silmänaluset tai vaikkapa tatuoinnin! Testasin ranteessani olevan tatuoinnin peittoa ja se todella peittää niin hyvin kuin lupaakin. Tämä tiedoksi myös morsiammille, mikäli tarvitsette peittää hääpäivänä juuri tatskoja tai esimerkiksi näkyviä arpia. Kaksipäisellä siveltimellä meikkivoidetta on helppo levittää koko kasvoille tai vain silmien alusille.
beni durrer-4

beni durrer-6
Jos minun pitäisi valita yksi testaamistani tuotteista ylitse muiden, niin se on ehdottomasti tämä Supermodel huulilakka. Peittävyys tuolla lakalla on ihan uskomaton ja huulet saavat kauniin kiiltävän pinnan jo muutamalla vedolla. Tuon levittäminen tuntuu oikeasti siltä, kuin levittäisi kynsilakkaa, sillä peittoaste on niin suuri. Ajattelin tehdä meikeistä vielä havainnollistavan arkimeikki -videon, joten näette tarkalleen mitä tarkoitan. Ruskeaan taittava nude sävy on sopivan vaalea arkikäyttöön ja se ei herätä liikaa huomiota tekemällä silti huulista huolitellun näköiset. BENI DURRER -tuotteet ovat saatavilla Suomessa valituilla jälleenmyyjillä kampaamoissa ja kauneushoitoloissa.

Postaus toteutettu yhteistyössä Beni Durrer Finlandin kanssa. 

Related Post