beni-durrer-storm-31
Kirjoitin aiemmin blogissani Beni Durrer -kosmetiikkasarjasta, johon olen päässyt blogiyhteistyön myötä tutustumaan. Kävin pari viikkoa sitten Helsingissä testaamassa syksyn Storm -kausimeikkiä, jonka minulle loihti Saksasta Suomeen tullut Eric Schmidt-Mohan – meikkitaiteilija ja Beni Durrerin kollega. Iltapäivä alkoi sarjan tuotteisiin tutustumalla Mikko Helinin upeassa Kampaamo Pesulassa museokadulla. Iltapäivä jatkui myöhemmin asiakasiltana, jossa toteutettiin kaksi erilaista näytösmeikkiä ja joista toisessa olin itse Ericin meikattavana. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvät kausimeikit kootaan pääosin kosmetiikkasarjassa jo olemassa olevista sävyistä ja tuotteista. Jokaisen kausimeikin ilmestymisen yhteydessä lanseerataan tuotteiden lisäksi ohjeet kausimeikin toteuttamiseen. Näyttävä meikki on siis vaivatonta oppia tekemään helppolukuisten ohjeiden avulla myös itse.

beni-durrer-storm-9
beni-durrer-storm-1
beni-durrer-storm-10

beni-durrer-storm-26

Storm -kausimeikki on ”vahva kuin myrsky mutta pehmeä kuin tuuli”. Lookin pääpaino on intensiivisessä silmämeikissä, joka tehdään leiskuvilla ruskean eri sävyillä. Heleät posket tasapainottavat ja freesaavat kokonaisuutta nuden huulilakan kanssa. Syksyn kausimeikkiin kuuluu yhteensä 16 puuterimaista luomiväriä, neljä voidemaista väriä (huulet, posket), viisi erilaista huulilakkaa, ripsiväri, eyeliner sekä peitevoide seitsemässä eri sävyssä. Tykästyin koemeikissä erityisesti HDTV -peitevoiteeseen sävyssä 100, joka taittoi hieman punaiseen peittäen tehokkaasti tummat silmänaluset ja ihon alta kuultavat verisuonet. HDTV lyhenne tulee siitä, että tuote on kehitetty näyttämään virheettömältä niin livenä kuin ammattilaiskameroiden kuvaamana. Beni Durrer meikkisarja onkin pääosin tehty ammattilaiskäyttöön ja se on suosittu sarja sekä maskeeraajien että meikkitaiteilijoiden keskuudessa. Toinen suosikkituotteeni oli Sarah -voidemainen väri, jota Eric käytti poskipunana. Olen vieroksunut voidemaisia poskipunia koko ikäni, sillä minusta on tähän asti tuntunut, että väriä on vaikea hallita ja sitä levitettäessä tulee helposti laittaneeksi liikaa. Eric kuitenkin suositteli voidemaista poskipunaa puuterimaisen värin sijaan siksi, että voidemainen puna kosteuttaa kylmyyden kuivattamaa ihoa ja tekee siitä heleän näköisen. Poskipuna on helpointa levittää sormin taputtelemalla.

beni-durrer-storm-41

beni-durrer-storm-27
beni-durrer-storm-43

Kysyin Ericiltä yleisesti vinkkejä häämeikkiä ajatellen. Millä keinoin meikistä saa luonnollisen kauniin ja kestävän koko pitkän päivän ajaksi? Ericin vinkki numero yksi oli se, että meikkiä pitäisi laittaa niin vähän, kuin tarve. Vähän ei kuitenkaan tässä tapauksessa tarkoita sitä, että meikin tulisi olla olematon, vaan ennemminkin että tuotteita ei tulisi laittaa kerralla liian paksua kerrosta. Mieluummin lisää päivän aikana sipauksen puuteria tai meikkivoidetta tarvittaessa, kuin pakkaa kasvoille tuhdin kerroksen meikkiä jo heti aamulla. Iltapäivällä hikoillessa paksulti levitetty meikkikerros voi lähteä valumaan ja meikkiä lisätessä lopputuloksesta tulee epätasainen. Aina on helpompi lisätä kuin ottaa pois. Jos tuotteet ovat laadukkaita ja väreissä on hyvät pigmentit, meikkiä ei tarvita paljon. Eric suositteli morsiamille Beni Durrer Fixator -kiinnittäjää, jolla esimerkiksi huulimeikistä saa täysin vedenpitävän, eikä alttarilla tarvitse pusua vaihtaessa miettiä meneekö puolison naama ihan huulipunaan. Kiinnittäjää voi käyttää sekoittamalla sitä cake-eyelinerin kanssa, jolloin onnenkyyneleetkään eivät tuhri säkenöivää silmämeikkiä.

beni-durrer-storm-20
beni-durrer-storm-24
beni-durrer-storm-33
Helsingissä Beni Durrer meikkisarjan tuotteita on saatavilla Kampaamo Pesulassa. Liikkeessä on mm. valtava määrä ihania luomivärisävyjä, joita katsellessa tekee mieli alkaa leikittelemään uusilla väreillä ihan toden teolla. Alla kuvassa Kampaamo Pesulan omistaja Mikko Helin, Beni Durrer Beautyn maahantuoja Maarit Vuolle, sekä vieraileva meikkitaiteilija Eric Schmidt-Mohan.
beni-durrer-storm-36

beni-durrer-storm-18
beni-durrer-storm-46
Pikkujoulukausi alkaa olla ihan oven takana ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan talven uutuussävyihin! Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat lookit tarjoavat aina jotain uutta ja yllättävää. Vaihtuvan sesongin mukana tulevat ohjeet antavat inspiraatiota kokeilla rajoja ja opetella uutta myös meikkauksen saralla. Lisää tietoa Beni Durrer -sarjasta ja tuotteista pääsette lukemaan täältä.

Postaus toteutettu yhteistyössä Beni Durrer Finlandin kanssa. 

Related Post