joulu-4
Heippa taas pitkästä aikaa ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :) Sain tänään mielettömän inspiraation palata takaisin blogin ääreen. Kiristyvä pakkanen, huurteinen ilma ja upea auringonpaiste innostivat kuvaamaan jouluisen ilmeen saanutta kotia ja muistin taas, miten kivaa on kuvata myös ihan omaksi iloksi. Syksy/talvi eivät ole kuvaamisen suhteen mitään unelma-aikaa, joten sisään tulviva luonnonvalo piristi kummasti. Viikot ja kuukaudet ovat menneet sellaista vauhtia, etten ole ehtinyt sisäistämään vielä kunnolla, että tässähän ihan oikeasti eletään jo joulukuuta!

joulu-2

joulu-7
Syksyyn on mahtunut monenmoista tapahtumaa ja ihania reissuja. Pariisin ja Barcelonan reissut elo-syyskuun vaihteessa lyhensivät syksyä heti alkuun. Marraskuussa kävimme moikkaamassa Tallinnassa asuvaa veljeäni ja tulevana torstaina olisi aika lähteä pienelle pre-joululomalle Berliiniin ystävieni kanssa. Odotan matkaa jo innolla ja toivon, että Berliinin joulumarkkinoilla tulee viimeistään virittäydyttyä lähestyvään jouluun! :)
joulu-8

joulu-5
Tänä vuonna kodin jouluilme rakentui Vallilan kahden punertavan tyynyn ympärille, jotka lähtivät mukaani Carlsonin kodinosastolta. Aiemmat koristeemme olivat hopeisia, mutta koska kotonamme on tällä hetkellä niin paljon messingin värisiä yksityiskohtia, riitelivät värit mielestäni hieman keskenään. Viime vuonna joulukoristeita ei tarvinnut miettiä, sillä Barcelonassa vaihdossa ollessani poikaystäväni oli kerennyt hoitaa koristelupuolen ennen kuin tulin joululomalle kotiin. Uudet kuusenkoristeet ja kultainen tähti löytyivät Clas Ohlsonilta ja ne sopivat nykyiseen sisustukseemme kuin nenä päähän. Muita koristeita en ole sen kummemin viritellyt, sillä kuusi itsessän on jo niin jouluinen. Olen myös ihan tietoisesti yrittänyt karsia tavaramäärää kodissamme minimiin ja mitä vähemän ylimääräistä tavaraa nurkissa pyörii, sen vapautuneempi olo minulle tulee. Kon Mari kirja on siis tehnyt tehtävänsä. ;)

joulu-3
joulu-6
joulu-9
Tämän illan ohjelmassa olisi vielä matkalaukun pakkaaminen ja saunassa käynti. Mikään ei ole parempaa kuin lämpimät löylyt kun ulkona on niin kova pakkanen. Uskon, että blogi heräilee reilun vuoden epäsäännöllisen postaustahdin jälkeen taas eloon, sillä kirjoittamista on ihan tosissaan ollut ikävä. En kategorisoi blogiani kyllä enää jatkossa mihinkään, sillä huomaan sen vaikuttavan niin paljon siihen, miten postauksia lähtee syntymään. Katsotaan mitä joulukuu ja tuleva vuosi tuovat tullessaan, ainakin nyt mulla on sellainen kutina, että tätä haluan taas jatkaa! Palataan siis reissun jälkeen asiaan. Kivaa viikkoa ja rentouttavaa itsenäisyyspäivän iltaa <3

Related Post