hääautoinspiraatio
Hääauto on varsinkin monelle miehelle yksi niistä asioista, johon he haluavat häiden suunnittelussa mielellään vaikuttaa. Osa haaveilee nopeasta menopelistä viimeisillä herkuilla, toiset tykkäävät aikaa nähneistä klassikoista. Olipa menopeli mikä hyvänsä, perinteisiin kuuluu, että kulkuvälinettä koristellaan tavalla tai toisella. Keräsin postaukseen neljä kivaa hääauton koristeluideaa, jotka tallentuivat pinterest -kansiooni hääautoja ihaillessani.

Usein auton perässä näkee kilkattavia tölkkejä, paistinpannuja, kenkiä ja vaikka mitä muuta! Mikäli roikkuvat esineet ei ole teidän juttunne, mitäpä jos kokeilisitte kauniita nauhoja, ikkunatarroja tai vain yksinkertaista kukka-asetelmaa? Mikäli häät olisi Italiassa, hyppäisin ehdottomasti tuollaiseen söpöön siniseen skootteri/mopoauto(?) menopeliin. Siinä riittäisikin jännitystä miten vihkipaikalta pääsisi itse juhlapaikalle torvien tööttäillessä. Kaipa tuollainen ihan hyvin pystyssä pysyisi! :D Mikä autoista on teidän suosikkinne ja kuinka moni taittaa välimatkan muulla kuin autolla – esim. romanttisella hevoskyydillä?

Image top left: Brklyn View Photography via Style Me Pretty // Image top right: Sarah Love Photography via Bridalmusings.com // Image bottom left: www.mr-and-mrs-wedding-photography.co.uk  via Boho Weddings // Image bottom right: Cox and Cox via Weddings online

Related Post